Bericht schrijven >

Dit indoor seizoen van 2017/2018 mag ik namens de Batouwers uitkomen met springen op de Gelderse kampioenschappen

Linda
Morgen mag ik rijden op de GK namens de Batouwers.
Zin om te komen kijken ik start rond 10 uur

linda van loon
Hallo allemaal,

Nogmaals hartelijk dank aan de organisatie van de clinic !
Super dat er zoveel foto's genomen zijn.
Fijn dat ook de "startkaartleden" mee mochten doen, vond het erg leerzaam en gezellig!
Hartelijke groet,
Mieke Rabou

Mieke Rabou
Ik wil iedereen die geholpen heeft, vooraf tijdens en achteraf, met de streekwedstrijd op 19 mei 2012 bedanken voor de inzet die gegeven is. We hebben gelukkig de weergoden meegehad.

Tevens wil ik alle sponsoren bedanken voor de giften en medewerking, zonder U allen was het allemaal niet mogelijk geweest om een wedstrijd neer te zetten zoals iedereen gewend is.Erik van denBosch
Piet en Sandra van harte gefeliciteerd met jullie overwinning. En dan ook nog met twee eigen fokprodukten, geweldig. Ik vind het toch wel knap dat vader en dochter apart van elkaar zoiets presteren.

anke de jong
Regelmatig kijk ik op deze site maar er waren steeds weinig veranderingen, maar nu is e.e.a. weer bijgewerkt en dat maakt het wel leuk om alles weer even na te lopen. Zo werd ik ook herinnerd aan de bedankavond in de ruif. Helemaal TOP.

groetjes,
Jacqueline

Jacqueline van Dijk
Gisteren zijn we weer met een hele club naar het bos geweest. Heerlijk gereden, lekker weer en heel erg goed georganiseerd door de activiteitencommissie.

Mariska
Hallo leden

De Gelderse Kampioenschappen in Beesd heeft ook een Hyves site. Kijk op de site van de kring daar vind je de link.

anke
Ik wil even laten weten dat het een mooie site is geworden, hartstikke goed. En ik wil gelijk even de activiteitencommissie bedanken voor de organisatie van de bosrit, het was een zeer geslaagde dag!!

Jacqueline van Dijk


Bericht schrijven >